5.90

Opis

SKŁADNIKIMąka z ciecierzycy*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1297 kJ / 310 kcalTłuszcz: 5,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 gWęglowodany: 44 gw tym cukry: 2,3 gBłonnik: 16 gBiałko: 19 gSól: 0,09 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotuj dużą ilość wody, na całe opakowanie 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania swobodnie pływał. Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 14-16 min, al. dente 9 min (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu


Fabijańscy | Makarony

50 letni alkohol cena
, jura a1 piano white
, wina australijskie
, pierogi z miesem zabka
, toffino
, kebab makro
, mighty mug
, siekacz do ciasta kruchego
, co to jest doppio
, black coffee
, perlage
, kawiarka elektryczna delonghi
, butelki z filtrem brita

yyyyy