7.25

SKU: b878c9659a3c Kategoria: Tagi: , ,

Opis

Jak gotować ryż brązowy?Przed gotowaniem ryż brązowy należy wypłukać pod zimną wodą. Wlać 2 szklanki. wody na 1 szklankę ryżu. Gotować pod przykryciem na małym ogniu ok. 30 min, aż ryż wchłonie wodę. Zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem na 15 min. Na koniec przelać zimną wodą.Składniki: ryż brązowyKraj pochodzenia: Pakistan/WłochyTabela wartości odżywczej w 100 g produktu:Wartość odżywcza:100 gWartość energetyczna1477 kJ/ 353 kcalTłuszcz:– kwasy tłuszczowe nasycone1,9 g0,5 gWęglowodany:– cukry76,8 g0,8 gBłonnik8,7 gBiałko7,1 gSól0,01 g


Vitline | Ryż

cappuccino elewacja kawa z mlekiem
, płyn lenor
, fanta what the fanta smaki
, www zarejestruj numer pl
, kawa z filtra
, tabletki z zielonej herbaty

yyyyy