5.20

Opis

Mąka pszenna T-500 1kg Mąka pszenna T-500 Mąka to proszek ze zmielonych zbóż. Cechuje go drobna granulacja i sypka konsystencja. To, z jakiego ziarna została wyprodukowana determinuje sposób jej przeznaczenia. Najbardziej popularne z pszenicy i żyta używane są głównie do pieczenia chleba i wyrobów cukierniczych oraz makaronów. Mąką pszenna T-500 jest niezastąpiona do pieczenia biszkoptów, ciasteczek ale również jest wykorzystywana do wyrobu pierogów i klusek. Znajduje swoje zastosowania do wypieku ciasta drożdżowego, francuskiego, półfrancuskiego, przygotowania naleśników oraz do zagęszczania zup i sosów. Sposób użycia: Według własnego uznania Opakowanie: 1 kg Mąka pszenna T-500 Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla dzieci, bez dostępu światła Skład: Mąka pszenna T-500


Brat | Mąka i mieszanki chlebowe

kartki samoprzylepne
, zostania
, kawa książka
, rozgrzewające herbaty na jesień
, eko planeta testy i odpowiedzi
, mięciutkie ciasteczka
, rodzaje cukru
, expres delonghi dinamica
, ziarna kakaowca
, he he
, filiżanka w pudełku

yyyyy